5 Stars Weekend

Dacă vrei să participi la cel mai fain camp de tehnică de schi pe pârtie și ski touring din aceast sezon, acum e sansa ta. 5 STARS WEEKEND are loc la Sinaia în perioada 26-28 martie 2021 iar gazdele, Outdoor Escape România și ExploreSKI coc acum la foc mic cireașa de pe sezonul tău de ski. Cum evenimentul se vrea ”top of the muffin”, participanții în numar limitat la 8 vor beneficia de ceea ce poate să fie mai fain în domeniu. CAZARE : 2 nopți la Border’s Cottage, probabil cel mai fain chalet de pe Valea Prahovei. MASĂ : Pentru zilele petrecute aici antiCHEF Ștefan Lungu se ocupă de tot ceea ce înseamnă partea culinară care cuprinde fancy cooking ( cină vineri, mic dejun și cină sâmbătă, mic dejun duminică ). Ca totul să funcționeze ca uns, vom avea parte de o degusare de vin de la Crama Strămutată ( o mica podgorie de la Chițorani ) https://www.youtube.com/watch?v=RYS3oYVaSCw&t=4s
➡️ Sâmbată seara, relaxare în ciubărul de pe terasă.
➡️ Ski pass pentru cele 2 zile
➡️ Curs de ski ( îmbunătățire tehnică ski pe partie și offpiste ) full day sâmbătă cu Sonia, Romeo și Mircea.
➡️ Inițiere sau tură de ski touring duminică ( în funcție de nivelul de pregătire al participanților ) cu Sonia, Romeo și Mircea.
➡️ Echipament de ski touring pus la dispoziție de organizatori ( în limita stocului existent )
💰 Prețul pentru tot pachetul de mai sus este de 1980 ron. ‼️ In ziua intrării în camp, participantii sunt rugati sa prezinte un test de anticorpi Covid sau un test pcr negativ facut cu maxim 72 de ore inainte de data de start.
‼️ În funcție de condițiile meteo din perioada respectivă programul propus de organizatori poate suferi modificări. ☎️ Informații și rezervări :
0724754288 SONIA DRĂGAN
0725915711 MIRCEA MOCIRAN