Campuri de schi – martie 2024 Apuseni

APUSENI FREETOURING este dedicat iubitorilor de schi, snowboard care doresc să exploreze împreuna cu noi zona Vartop, vf Piatra Grăitoare, vf Bihorul Mare și să se bucure de ceea ce Apusenii oferă în această zonă.

De ce freetouring?

Pentru că freetouringul este o modalitate de a explora mediile montane folosind schiurile sau snowboardul, cu accent integral pe explorarea terenului neamenajat. Acesta oferă plăcerea de a schia în backcountry și este o modalitate minunată de a descoperi peisajele naturale magnifice într-un mod diferit. Dacă sunteți pasionați de schi sau snowboard și sunteți în căutarea unei aventuri autentice, freetouringul este pentru dumneavoastră.

De ce Munții Apuseni?

Munții Apuseni sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de natură sălbatică. Această regiune montană se află în inima României și oferă o varietate impresionantă de peisaje, de la vârfuri acoperite de zăpadă la păduri dese și chei spectaculoase.

Evenimentul are loc intre 21-25.03.2024.

Vom avea base capul în satul de vacanță Vartop și ne vom bucura de o zonă de joacă cuprinsă între Vartop vf Piatra Grăitoare și vf Bihorul Mare ( cel mai înalt vf din Apuseni ). Cazarea este asigurată de vila Aplin din Vartop, locație în care ne vom bucura și de bunătățile culinare oferite de gazde.

Pachetul include

trei sau patru nopți de cazare

mic dejun

snack pe post de masa de prânz ( batoane de ovaz Peeroton )

ghidaj pe parcursul celor trei zile

tips&tricks – tehnica up la foci și indicații daca e cazul legat de tehnica de ski all mountain

tricou de bumbac personalizat pentru eveniment

alte bunătăți oferite de organizatori

pachet de hidratre oferit de Mustață de Bere

Nu include

echipament de freetouring

kit de avalanșă

– masa de prânz/seară

transport de acasa la Vatrop și retur

Pachet 4 nopți – 1600 ron
Pachet 3 nopți – 1450 ron

Pentru doritori, putem furniza kit-uri de avalanșă și echipamente complete de fretouring la prețuri promo pe perioada de desfășurare a evenimentului.

Doritorii care își securizează locul prin plata early booking până la data de 20.02.2024 beneficiază de un discount de 10% din prețul afișat.

Workshopul se adresează riderilor care au un nivel de pregatire fizică și tehnică minim medie ( în schiul/snowboardul pe pârtie ) și se adresează atat celor care practică schiul cât și celor care practică snowboardul. Toți participanți trebuie să fie echipați la intrarea pe zăpadă cu kit de avalanșă propriu și să dețină cunoștințe de salvare din avalanșă.

Evenimentul de freetouring în Munții Apuseni promite o aventură de neuitat în mijlocul unor peisaje naturale uimitoare. Este o oportunitate de a vă îmbunătăți abilitățile de schi și de a vă bucura de frumusețea sălbatică a României. Este ultima ieșire din țară pentru exploreSKI, pentru că după acest la început de aprilie mergem în Bulgaria.

Informații și înscrieri la telefon 0725915711 sau pe mail ski@exploreski.ro sau cu ajutorul tabelului alaturat.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.