Campuri de schi – martie 2024 – creasta Latoriței

Sub denumirea THE RIDGE,

în martie 2024 între 15-17.03.2024 mergem iar în munții Latoriței unde vom face la focă creasta muntelui cu start din Curmătura Vidruței și finish în partea superioara a domeniului schiabil Transalpina. Plecăm de la 1500 m alt urcăm în creastă la 1900 m alt traversăm mai multe șei printre care cea mai spectaculoasă este șaua Pietrile, trecem peste vf Puru la 2049 m și Zănoguța la 1935 m alt. În total 16 km de dat la deal și la vale într-un peisaj greu de imaginat.

Sunăm adunarea, pentru maximum 10 rideri care vor să ajungă într-o zonă faină pentru ski touring. Cu toate că accesul auto până la punctul de drop, situat la 1570 m altitudine e facil, nu înseamnă că de aici în sus treaba nu devine serioasă. Urmează o urcare lejeră prin padure care ne scoate în golul alpin la stână și de aici urcarea puțin mai tehnică până în creastă. De aici continuăm pe creasta muntelui, spre stațiunea de schi Transalpina, urmând cei 16 km care ne duc spre stația de sus a gondolei Transalpina.

Pachetul include

– două nopți de cazare.

– două mese/zi – mic dejun și cină

– snack pe post de masa de prânz ( batoane de ovaz Peeroton )

– ghidaj pe parcursul zilei de traversat creasta Latoriței

– tips&tricks – tehnica up la foci și indicații daca e cazul legat de tehnica de ski all mountain

– tricou de bumbac personalizat pentru eveniment

– alte bunătăți oferite de organizatori

– pachet de hidratare oferit de Mustață de Bere

Nu include

– echipament de freetouring

– kit de avalanșă

– transport de acasa la Pensiunea Lazăr

– transport pană la locul de drop. De la Pensiunea Lazăr ne deplasăm cu mașinile proprii 50 km dus intors la locul de drop în ambele zile

Prețul este de 1000 ron.

Doritorii care își securizează locul prin plata early booking până la data de 20.02.2024 beneficiază de un discount de 10% din prețul afișat.

Iesirea se adresează riderilor care au un nivel de pregatire fizică și tehnică minim medie ( în schiul/snowboardul pe pârtie ) și este deschis atat celor care practică schiul cât și celor care practică snowboardul. Toți participanți trebuie să fie echipați la intrarea pe zăpadă cu kit de avalanșă propriu și să dețină cunoștințe de salvare din avalanșă.

Informații suplimentare și înscrieri la telefon 0725915711 sau pe mail ski@exploreski.ro

Pentru înscrieri vă rugăm completați formularul alaturat.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google
    Privacy Policy and
    Terms of Service apply.