Echipa


Mircea Mociran

Membru fondator, trail designer și ghid în cadrul acestui proiect.

Romeo Vivarelli

Instructor de schi ISIA gradul 1 .

Cătălin Grigoriu

 instructor de schi ISIA și ghid montan AGMR (Asociația Ghizilor Montani din România).


Mociran Mircea

Activitățile sunt conduse de Mircea Mociran care este membru fondator, trail designer și ghid în cadrul acestui proiect. Cu o experiență îndelungată în ceea ce înseamnă activitățile de alunecare pe zăpadă și activitatea în mediul alpin, Mircea este ghid montan si instructor de schi atestat ISIA. A pus schiurile în picioare prima dată la vârsta de patru ani la Baia Sprie/Maramureș iar de atunci și până azi, cursul a fost firesc ajungând să nu conceapă iarna fără schi, fie el onpiste sau offpiste.

Conceptul exploreSKI este destinat în totalitate activităților de alunecare pe zăpadă care se desfășoară în afara ariilor amenajate, adică în afara pârtiilor de schi. Ne îndreptăm atenția spre ski touring și free touring și încercăm prin această activitate să promovăm frumusețile montane ale României.


Romeo Vivarelli

Romeo provine dintr-o veche familie din Sinaia cu o tradiție îndelungată în sporturile de iarna și nu numai. A început sa schieze de la varsta de patru ani sub îndrumarea tatălui care i-a insuflat și pasiunea pentru munte si educatia montana. Romeo este instructor de schi atestat ISIA gradul 1, dar cel mai important este un perfecționist a tot ce înseamnă sport de alunecare pe zăpadă.


Cătălin Grigoriu

Cătalin, este un norocos pentru că a reușit să își transforme pasiunile într-un stil de viață. Acum este instructor de schi ISIA și ghid montan AGMR (Asociația Ghizilor Montani din România).  A schiat toată viața, încă de la trei ani, și nu își poate imagina iarna fără zilele reci petrecute afară pe zăpadă. În 2012 a decis să devină instructor de schi și să predea în fiecare iarnă de atunci.
Freetouring-ul (schiul de tură) reprezintă pentru el libertatea totală, atunci când se conectezază cu natura.