Ture ghidate de o zi.

Bucegi – Ciucaș – Baiului – Postăvaru – Neamțului

Tururile ghidate exploreSKI se desfășoară în munții Bucegi, Baiului, Ciucaș, Postăvaru, Neamțului și se întind pe durata unei întregi zile. Se desfășoară pentru un numar de minim 1, maxim 4 participanți/ghid și oferă posibilitatea doritorilor să descopere zone necunoscute. Nivelul de pregatire tehnică și fizică necesar este minim mediu, asta însemnand că participantul face mișcare de câteva ori pe săptămână, poate schia pe partii roșii și negre indiferent de lungimea lor în control fară pauze și rezistă la frig o zi întreagă, daca temperaturile nu sunt extreme.

Aceste ture sunt ideale pentru doritorii de ieșiri în apropierea Bucureștiului datorită distanței mici și a accesului auto facil până în zonele de start/sosire a acestor ture. Zonele sunt alese în funcție de condițiile meteo din ziua programată.

Prețurile pentru sezonul 2023/2024 sunt

  • 500 ron pentru tur individual
  • 400 ron/participant pentru tur cu doi participanți
  • 340 ron/participant pentru tur cu trei sau patru participanți

Nivel de participare necesar, minim mediu atat fizic cât și tehnic. La cerere se pot pune la dispoziția participanților, contra cost, kituri de avalanșă.

Pentru rezervări și informații suplimentare vă rugam să ne contactați la telefon 0725915711 sau pe mail la adresa ski@exploreski.ro

Ture ghidate de 2 sau 3 zile

Latoriței – Bihorului – Maramureșului – Rodnei – Igniș Gutâi